Ευλογία να κάνεις αυτό που θες…

Είναι αστείο, γιατί όποτε μπαίνω στα διάφορα μπλογκ ανθρώπων που θαυμάζω για τον ένα ή τον άλλο λόγο, διαβάζω λόγια τύπου “έχει περάσει καιρός από το τελευταίο μου μπλογκ/ποστ….” και λέω να μια απ’ τα ίδια.

Έχει περάσει καιρός λοιπόν (:)), κατ’ ακρίβειαν μερικές μόλις μέρες, από το τελευταίο μου άρθρο στη σελίδα. Είναι, ωστόσο, αρκετό αν λάβει κανείς υποψην ότι επιθυμώ να ανανεώνω τη σελίδα συχνά.

Με χαρά θέλω να σας πω ότι η νέα μορφή που πήρε η εκπομπή “Όλα στο Φως” στο Ράδιο Πρώτο είναι πραγματικά εξαιρετική. Δύο ώρες εκπομπής με επικαιρότητα, έκτακτες ειδήσεις και δεύτερη ανάγνωση θεμάτων. Παράλληλα τηλεφωνικές παρεμβάσεις, και μηνύματα από κόσμο ο οποίος έχει ανάγκη να μιλήσει δημόσια.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ για την οποία είμαι ιδιαίτερα ευλογημένη. Κι αυτό γιατί δεν είναι το πιο εύκολο πράμα για έναν νέο να ασκεί το επάγγελμα που αγαπά. Δύσκολοι καιροί, με ανάγκη για συμβιβασμούς.

Γι’ αυτό και αισθάνομαι ευλογημένη που κάνω κάτι που αγαπώ, σε ένα μέσο λατρεμένο και με συνεργάτες με τους οποίους τα πάμε άριστα. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω.

11.00-1.00 σας περιμένουμε με αγάπη και χαρά.

Ευχαριστώ πολύ!

Φωτογραφία: Μιχάλης Κυπριανού/Styling Mαριάννα Χατζημηνά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s